Individuálne riešenia pre individuálne požiadavky

Prevádzkový technik

Už viac než 40 rokov je EFAFLEX symbolom rýchlosti a bezpečnosti. Tak vďaka nášmu zákazníckemu servisu, ktorý je kedykoľvek k dispozícii, ako vďaka krátkym reakčným časom vám uľahčíme každodennú prácu a skrátime časy čakania na vaše individuálne požiadavky. Naše náhradné diely sú k dispozícii v krátkom čase, takže sa môžeme prakticky vyhnúť odstávkam našich bránových systémov.

Benefits Check Icon
Kvalifikovaný montážny tím

Montáž našich rýchlobežných brán pre vás vykonajú naše vlastné vyškolené montážne tímy v obvyklej kvalite spoločnosti EFAFLEX. Naša medzinárodná servisná sieť EFAFLEX sa skladá z vysokokvalifikovaných zamestnancov, ktorí sa neustále zdokonaľujú a rozvíjajú svoje odborné znalosti pravidelnou účasťou na školeniach. S viac než 1 000 účastníkmi školení ročne a sieťou vyškolených technikov, ktorých počet presahuje štvormiestne číslo, ponúkame výkonnú a pohotovú škálu služieb.

Benefits Check Icon
Krátky čas odozvy

Vysoko vyškolení servisní technici a viac než 200 servisných vozidiel – vďaka našim pobočkám rozmiesteným po celom Nemecku sme pre vás vždy rýchlo na mieste. EFAFLEX ponúka celosvetovú sieť vlastných dcérskych spoločností a servisných partnerov. To znamená, že máte k dispozícii priamu zodpovednú osobu, ktorá vám kvalifikovane poradí vo všetkých otázkach týkajúcich sa servisných služieb. Vďaka decentralizovaným skladom náhradných dielov vás zásobujeme nielen z našej montáže náhradných dielov v Nemecku, ale aj priamo z našich pobočiek a servisných partnerov po celom svete. .

Benefits Check Icon
Dostupnosť náhradných dielov

Sklad náhradných dielov sa nachádza v sídle spoločnosti v meste Bruckberg a vďaka spolupráci s renomovanými poskytovateľmi prepravných služieb zaručuje rýchlu a spoľahlivú prepravu požadovaných dielov.

Benefits Check Icon
Bezpečný systém

Investícia do našich brán je inteligentným ekonomickým rozhodnutím. Naše výrobky sa vyznačujú vynikajúcou kvalitou a mimoriadne dlhou životnosťou. Týmto spôsobom zabezpečíte svoju výrobu, vyhnete sa prestojom a nevzniknú vám zbytočné náklady.

Máte otázky?

Spojte sa.

Sme tu pre vás!

Do online kontaktného formulára
BIM

Jednoduché a rýchle plánovanie s BIM.

Používame poprednú svetovú platformu BIM BIMobject®. Informačné modelovanie budov (Building Information Modeling – BIM) poskytuje architektom, inžinierom a generálnym dodávateľom plnú transparentnosť s cieľom zaistiť kvalitu a ziskovosť.

Sekcia na stiahnutie.

Tu si môžete ľahko a pohodlne stiahnuť informácie o produktoch a texty ponúk vo formáte PDF.

Ďalšie informácie

Knižnica médií

Pozrite sa sami: V knižnici médií nájdete filmy o bránových systémoch v prevádzke, o úsporách energie s rýchlobežnými bránami EFAFLEX a o našich periférnych systémoch na monitorovanie odbavovacej plochy.

Ďalšie informácie