Individuálne riešenia pre individuálne požiadavky

Prevádzkový manažér

Ako inovatívny svetový líder na trhu má EFAFLEX vždy to správne riešenie pre vaše individuálne potreby. Podporíme vás od začiatku až do konca vášho projektu, od výberu správneho výrobku až po inštaláciu a servisné a údržbárske práce. Využite všestrannú podporu našej servisnej siete.

Benefits Check Icon
Funkčnosť

Už viac než 40 rokov sa spoločnosť EFAFLEX zameriava na inovatívne konštrukcie rýchlobežných priemyselných brán. Preto máme teraz veľmi široké portfólio produktov. To znamená, že vám môžeme ponúknuť optimálne brány pre každú potrebu a každé odvetvie – od logistických brán až po špeciálne aplikácie, ako je ochrana čistých prevádzok alebo strojov.

Benefits Check Icon
Presnosť dodávok

Ako spoľahlivý a dôveryhodný partner garantujeme dostupnosť náhradných dielov počas najmenej desiatich rokov. Vďaka spolupráci s renomovanými poskytovateľmi prepravných služieb zaisťujeme čo najrýchlejšie a najspoľahlivejšie dodávky náhradných dielov.

Benefits Check Icon
Kvalifikovaný montážny tím

Montáž našich rýchlobežných brán pre vás vykonajú naše vlastné vyškolené montážne tímy v obvyklej kvalite spoločnosti EFAFLEX. Naša medzinárodná servisná sieť EFAFLEX sa skladá z vysokokvalifikovaných zamestnancov, ktorí sa neustále zdokonaľujú a rozvíjajú svoje odborné znalosti pravidelnou účasťou na školeniach. S viac než 1 000 účastníkmi školení ročne a sieťou vyškolených technikov, ktorých počet presahuje štvormiestne číslo, ponúkame výkonnú a pohotovú škálu služieb.

Benefits Check Icon
Hodnota za celé obdobie životnosti

V praxi sa naše odolné bránové systémy vyznačujú dĺžkou prevádzky dlhšou než desať rokov a veľmi nízkymi nárokmi na údržbu. V prípade poškodenia je náš dobre vyškolený servisný tím pripravený ihneď vyraziť na pomoc.

Máte otázky?

Spojte sa.

Sme tu pre vás!

Do online kontaktného formulára
BIM

Jednoduché a rýchle plánovanie s BIM.

Používame poprednú svetovú platformu BIM BIMobject®. Informačné modelovanie budov (Building Information Modeling – BIM) poskytuje architektom, inžinierom a generálnym dodávateľom plnú transparentnosť s cieľom zaistiť kvalitu a ziskovosť.

Sekcia na stiahnutie.

Tu si môžete ľahko a pohodlne stiahnuť informácie o produktoch a texty ponúk vo formáte PDF.

Ďalšie informácie

Knižnica médií

Pozrite sa sami: V knižnici médií nájdete filmy o bránových systémoch v prevádzke, o úsporách energie s rýchlobežnými bránami EFAFLEX a o našich periférnych systémoch na monitorovanie odbavovacej plochy.

Ďalšie informácie