Individuálne riešenia pre individuálne požiadavky

Pracovník zodpovedný za bezpečnosť a ochranu zdravia pri práci

Bezpečnosť je pre nás na prvom mieste! V spoločnosti EFAFLEX získate tak správne produktové riešenia, ako podrobné a kompletné poradenstvo na túto tému. Pri hľadaní ideálneho vratového systému sú vám kedykoľvek k dispozícii naši vysokokvalifikovaní zamestnanci. Vysoké bezpečnostné štandardy našich výrobkov sú navyše podložené oficiálnymi certifikátmi.

Benefits Check Icon
Zameranie na bezpečnosť práce

Naše bezpečnostné systémy, ako je svetelná mreža v rovine zatvárania vrát, skener EFA-SCAN® a ďalšie monitorovacie systémy, úplne zabezpečujú priestor okolo vrát a chránia tak zamestnancov, vráta aj vozidlá.

Benefits Check Icon
Oficiálne certifikáty

Certifikáty od uznaných inštitúcií, ako je ift Rosenheim, potvrdzujú vynikajúce vlastnosti našich výrobkov. To platí predovšetkým pre oblasť bezpečnosti a udržateľnosti.

Benefits Check Icon
Všetko o servise

Náš interný servisný tím je vám nepretržite k dispozícii na bezplatnej infolinke. Špičkovo vyškolení technici s viac než 200 servisnými vozidlami sú vždy okamžite na mieste. Či už ide o náhradné diely alebo riadenie porúch, poskytovanie opráv a údržby – pokrývame takmer všetky požiadavky v oblasti popredajných služieb a zaisťujeme spoľahlivo fungujúce vráta po celý čas životnosti výrobku! I medzinárodne pôsobiace firmy nájdu v spoločnosti EFAFLEX skúseného a výkonného partnera.

Benefits Check Icon
Osobná kontaktná osoba

Naša osobná kontaktná osoba je vám vždy k dispozícii a poradí vám so všetkými otázkami a prianiami týkajúcimi sa vašej firmy alebo vášho projektu. Zároveň náš externý servisný tím je skvele vyškolený a rád vám kedykoľvek pomôže.

Máte otázky?

Spojte sa.

Sme tu pre vás!

Do online kontaktného formulára
BIM

Jednoduché a rýchle plánovanie s BIM.

Používame poprednú svetovú platformu BIM BIMobject®. Informačné modelovanie budov (Building Information Modeling – BIM) poskytuje architektom, inžinierom a generálnym dodávateľom plnú transparentnosť s cieľom zaistiť kvalitu a ziskovosť.

Sekcia na stiahnutie.

Tu si môžete ľahko a pohodlne stiahnuť informácie o produktoch a texty ponúk vo formáte PDF.

Ďalšie informácie

Knižnica médií

Pozrite sa sami: V knižnici médií nájdete filmy o bránových systémoch v prevádzke, o úsporách energie s rýchlobežnými bránami EFAFLEX a o našich periférnych systémoch na monitorovanie odbavovacej plochy.

Ďalšie informácie