EFAFLEX – svetová jednotka na trhu vysokorýchlostných brán.

Obchodná akadémia EFAFLEX

Naše know-how pre kompetentné poradenstvo.

Iba tí, ktorí poznajú výrobky a aplikácie do najmenších detailov, môžu svojim zákazníkom poskytnúť to najlepšie možné poradenstvo. Preto má neustále školenie a ďalšie vzdelávanie našich vlastných zamestnancov a externých obchodných partnerov po celom svete v spoločnosti EFAFLEX mimoriadne vysokú prioritu.

Obchodná akadémia EFAFLEX ponúka svojim zamestnancom aj partnerom po celom svete komplexné, aplikačne orientované školenie a ďalšie vzdelávanie.

Metodológia

Vzhledem k mezinárodnímu charakteru a neustálému zdokonalování musíme také pronikat do nových oblastí.

Vzhľadom na medzinárodný charakter a neustále zdokonaľovanie musíme zároveň prenikať do nových oblastí.

Školenie prítomnosti Národné/medzinárodné

Pravidelné školenia o produktoch, montáži a údržbe sú súčasťou každodennej praxe všetkých servisných technikov. Školíme aj v spolupráci s inštitútmi TÜV, EX-Schutz a VDE Training (EFKffT).

E-Learning 24 hodín denne, 7 dní v týždni, viacjazyčne

Zákazníkom a zamestnancom ponúkame viacero nezávislých možností viacjazyčného e-learningu a, samozrejme, aj naše vlastné produktové videá tu na našich webových stránkach.

Webové vysielanie – výučbové programy Výučbové programy

Pravidelne rozširujeme naše webové výučbové programy, aby sme umožnili ľahký prístup k informáciám o našich produktoch a o priemyselných odvetviach a aplikáciách našich brán.

Vlastní školitelia Interná odborná príprava

Kvalifikácia školiteľov prebieha prostredníctvom konceptu školení školiteľov s cieľom zlepšiť požadované know-how odovzdávania znalostí.

Nositelia Know-how z organizácie Odborné znalosti

Za každou bránou EFAFLEX sa skrýva špeciálne know-how našej spoločnosti, ktoré zaručuje, že sa brána bude otvárať a zatvárať aj v budúcnosti.

Externí školitelia Externá odborná príprava

Pre všetky dôležité témy, ktoré nemôžeme pokryť internými školiteľmi, využívame externých odborníkov.

Podrobné znalosti z odboru od odborníkov pre odborníkov