Schnelllauftore für Sicherheit

Bezpečnosť na malom priestore: Nové vráta EFA-SST® Efficient

Tieto vráta ponúkajú bezpečnú ochranu proti vlámaniu. Boli špeciálne vyvinuté pre situácie v obmedzených priestoroch. S novými vysokorýchlostnými špirálovými dvermi uvádzame na trh už šieste dvere, ktoré sú certifikované pre triedu odolnosti 2 podľa normy DIN V ENV 1627.

Znovu a znovu sa stretávame s tým, že naši zákazníci potrebujú dvere v určitých oblastiach, ale priestory sú veľmi obmedzené, čo robí inštaláciu a každodennú prevádzku náročné. To si vyžiadalo riešenie, s ktorým prišlo vývojové oddelenie spoločnosti EFAFLEX v podobe nových dverí Efficient.

Úspora miesta a dlhá životnosť
Tieto vysokorýchlostné špirálové vráta fungujú bez kompenzácie hmotnosti prostredníctvom reťazového pohonu. Tým sa ušetrí miesto. Druhým faktorom, ktorý umožňuje použitie v stiesnených montážnych priestoroch, je dverné krídlo s vysoko izolačnými vlastnosťami. Kompaktné rozmery zárubne robia z vrát zázrak, ktorý šetrí miesto. Pre firmy je výhodou nielen široká škála možných využití vrát, ale aj typ pohonu. Reťazový pohon je totiž odolný a zároveň nevyžaduje veľkú údržbu. Nároky na údržbu sú tak minimalizované, zatiaľ čo vráta bodujú svojou vysokou životnosťou. Vráta EFA-SST® Efficient je možné použiť ako vnútorné aj vonkajšie vráta, ideálne v priestoroch so strednou prevádzkou. Môžu to byť napríklad zakončenia, skladovacie priestory alebo viacpodlažné parkoviská.

Serie S - Schnelllauf-Spiraltor Efficient

Rad S – Vysokorýchlostné špirálové vráta Efficient

Vysokorýchlostné špirálové vráta pre úzke priestory

„Práve tieto oblasti by nemali byť zanedbávané, aj keď sa človek skôr sústredí na vráta, ktoré sú stredom každodenných pracovných procesov,“ hovorí Klaus Manlig, vedúci predajného školenia. „Tu sme s EFA-SST® Efficient vyvinuli vráta, ktoré sú pre tieto montážne situácie optimálne vhodné. Sú priestorovo úsporné, nenáročné na údržbu a zároveň veľmi bezpečné.“

Vráta EFA-SST® Efficient sú navrhnuté pre približne 150 000 zaťažovacích cyklov za rok. Rýchlosť otvárania a zatvárania je 0,5 m/s. K dispozícii sú vráta so šírkou od 600 do 4 000 mm a výškou od 1 100 do 5 130 mm. Vďaka certifikácii WK2 ponúkajú vráta EFA-SST® Efficient účinnú ochranu pred nepozvanými návštevníkmi. Po každom zavretí sú vráta automaticky chránená proti vlámaniu bez toho, aby bolo nutné vykonávať ďalšie zaisťovacie opatrenia.


Individuálne prianie? Žiadny problém.

Ako každé dvere od spoločnosti EFAFLEX, je aj tento model presne prispôsobený individuálnym požiadavkám zákazníka. Je možné napríklad zvoliť takmer všetky varianty lamiel radu S.

Aj vy máte vo svojej firme náročnú montážnu situáciu? Spoločnosť EFAFLEX je zastúpená na všetkých kontinentoch a vo viac než 50 krajinách. Radi vám poradíme priamo na mieste!