EFAFLEX Smart Connect

Inteligentné sieťové prepojenie rýchlobežných brán

Internet vecí – anglicky Internet of Things so skratkou IoT – je termín, s ktorým sa stretávame čoraz častejšie. Jednoducho povedané sa jedná o ovládanie prístrojov na diaľku cez internet. Rovnako jednoducho, ako si môžete cez mobilný telefón pred svojim príchodom zakúriť na chalupe, môžete mať pomocou mobilnej aplikácie pod kontrolou stav a prevádzku rýchlobežných brán EFAFLEX.

Kompletný prehľad všetkých brán

Mať všetky brány EFAFLEX pod kontrolou pomocou mobilného telefónu alebo iného mobilného zariadenia je teraz naozaj jednoduché. Stačí si zaobstarať aplikáciu EFA-SmartConnect, ktorá je vyvinutá pre operačné systémy Android a iOS. Táto užívateľsky prívetivá aplikácia s využitím technológie EFA-SmartConnect® umožňuje prehľadné centrálne monitorovanie a v aktuálnom čase zobrazuje stav všetkých brán. Podľa princípu „diagnostika–servis–údržba“ tak možno včas zabrániť poruchám a vopred naplánovať údržbu, čím dochádza k minimalizácii prestojov a zníženiu prevádzkových nákladov.

Optimálny servis na jedno kliknutie

Veľmi efektívne funguje EFA-SmartConnect® aj v prípade poruchy: pomocou aplikácie môžete správu o poruche ihneď odoslať priamo nášmu servisnému tímu. Pre komunikáciu so servisnými technikmi firmy EFAFLEX tak stačí jedno kliknutie v aplikácii bez toho, aby ste museli čokoľvek vyhľadávať alebo zháňať kontakty, a to významne zrýchľuje procesy a znižuje prestoje.

Maximálne zabezpečenie dát

Rovnako ako sme precízni pri výrobe rýchlobežných brán, zaručujeme aj bezpečnosť vašich dát. O tom, ktoré informácie sa k nám budú odosielať, rozhodujete vždy vy. Výmena údajov prebieha iba prostredníctvom vedomého prenosu dát do servisnej služby a prenos dát je maximálne zabezpečený. Vďaka použitiu moderného šifrovania „end–to–end“ zostávajú všetky informácie zabezpečené a dôverné.

Inovatívne funkcie na minimálnom priestore

So zavedením aplikácie bude modul EFA-SmartConnect® nainštalovaný do ovládania všetkých brán. Tento modul trvalo odosiela do aplikácie správy o stave všetkých brán, a umožňuje tak priamy prenos poruchových stavov alebo vami schválených servisných príkazov do firmy EFAFLEX.

Aké výhody vám aplikácia prinesie:

• Všetky brány prehľadne vo vašom smartfóne.

• Jednoduché a prehľadné plánovanie prác údržby a opráv.

• Rýchla diagnostika problémov a digitálne hlásenie servisu priamo firme EFAFLEX.

• Zamedzenie prestojom a zbytočným nákladom.

• Možnosť použiť existujúcu wi-fi sieť.

• Rozhodovanie o údajoch zostáva v správe užívateľa.

• Registrácia nie je nutná.

• Nezávislosť na sieťach mobilných operátorov.