Brány EFAFLEX v projekčno-realizačnej firme BLOCK

Prečo sú rýchlobežné brány EFAFLEX v projekčno-realizačnej firme BLOCK® dôležitou súčasťou projektov

Firma BLOCK® je projekčná a realizačná firma špecializujúca sa na návrh a realizáciu stavebných a technologických celkov vrátane čistých priestorov a ďalších technologicky náročných prostredí. Poskytuje komplexné služby, ktoré zahŕňajú návrh, projektovanie a realizáciu, s dôrazom na kvalitu, hygienu a spoľahlivosť. Spoločnosť BLOCK® je známa svojou schopnosťou integrovať pokročilé technológie a systémy do svojich projektov tak, aby svojim zákazníkom zaistila optimálne podmienky. Vďaka svojmu prístupu orientovanému na zákazníka a schopnosti plniť špecifické požiadavky rôznych priemyselných odvetví firma získala dlhoročné skúsenosti a silnú pozíciu vo svojom odbore.

Rýchlobežné brány v službách projekčnej firmy

Spolupráca medzi spoločnosťami BLOCK® a EFAFLEX trvá už niekoľko rokov a ukazuje sa ako veľmi úspešná. Vysokorýchlostné brány EFAFLEX využívame pre svoje projekty pravidelne, a to najmä na návrh riešenia čistých priestorov, kde sú kladené extrémne nároky na hygienu, rýchlosť a bezpečnosť. Najčastejšie používame do našich realizácií brány radu EFA-CR Premium a EFA-SRT Efficient, ktoré poskytujú vysokú rýchlosť otvárania a zatvárania, spoľahlivosť aj pri veľkom zaťažení a jednoduchú údržbu. Spolupráca s firmou EFAFLEX nám umožňuje poskytovať našim zákazníkom špičkové riešenia, ktoré spĺňajú najprísnejšie štandardy v oblasti riešení pre čisté priestory.

"Spolupráca so spoločnosťou EFAFLEX nám umožňuje poskytovať našim zákazníkom kvalitné a spoľahlivé riešenia. Vďaka ich inovatívnym technológiám môžeme zaistiť, že naše projekty spĺňajú pri vysokej spoľahlivosti najvyššie štandardy efektivity, hygieny a bezpečnosti. To je pre nás aj našich zákazníkov nesmierne dôležité, a preto do našich projektov vyberáme brány EFAFLEX."
Lukáš Žilinský, BLOCK®

Výhody brán EFAFLEX pre čisté priestory

Rýchlobežné brány EFAFLEX, ako sú EFA-CR Premium, sú navrhnuté tak, aby spĺňali najprísnejšie hygienické požiadavky. Vďaka svojej konštrukcii z nehrdzavejúcich materiálov a hladkým povrchom sú ľahko čistiteľné, čo je kľúčové pre udržanie čistoty v prostredí, ako sú laboratóriá, farmaceutické výrobné priestory alebo potravinárske prevádzky. Tieto brány sú tiež certifikované do triedy ISO 5.

Model EFA-CR Premium zvládne až 200 000 cyklov ročne a dosahuje rýchlosť otvárania až 1,5 m/s. Táto rýchlosť minimalizuje čas, kedy sú priestory otvorené, čo prispieva k udržaniu kontrolovaného prostredia a zvyšuje energetickú účinnosť. Robustná konštrukcia týchto brán navyše zaisťuje dlhú životnosť a minimálnu potrebu údržby, a to je zásadné pre nepretržitú prevádzku v náročných podmienkach.

"Sme hrdí na našu dlhodobú spoluprácu s firmou BLOCK®. Naše vysokorýchlostné brány sa osvedčili ako dôležitý prvok na udržanie čistých a bezpečných priestorov. Táto spolupráca je dôkazom nášho záväzku poskytovať špičkové riešenia, ktoré spĺňajú špecifické potreby našich zákazníkov."
Pavel Jurčík, EFAFLEX

Široká ponuka brán EFAFLEX pre rôzne prostredia

Okrem brán pre čisté priestory ponúka EFAFLEX aj širokú škálu ďalších rýchlobežných brán, ktoré vyhovujú špecifickým potrebám zákazníkov. Jednou z nich je pri projektoch tiež často využívaný rad s označením EFA-SRT Efficient. Sú to ideálne brány do prevádzok, kde je kladený dôraz na rýchlosť, bezpečnosť a spoľahlivosť. Tieto brány dosahujú rýchlosť otvárania až 2,5 m/s a sú navrhnuté až pre 150 000 cyklov ročne. Jednou z predností týchto brán je skutočnosť, že sú certifikované do triedy ISO 6.

Spoločnosť EFAFLEX dokáže všetky svoje riešenia prispôsobiť špecifickým požiadavkám každého klienta, a to napríklad zahŕňa brány v rôznych veľkostiach s kvalitnými izolačnými vlastnosťami aj bezpečnostnými prvkami. Flexibilita a široká ponuka produktov spoločnosti EFAFLEX preto umožňuje našim projektantom využívať tie najefektívnejšie technológie pre každý jednotlivý projekt, čo vedie k vysokej spokojnosti zákazníkov.

Prečo mať brány od EFAFLEX

  1. Unikátny rýchlobežný bránový systém
  2. Najrýchlejšie brány na trhu 
  3. Možnosť výberu zo 65 typov brán
  4. Certifikácia brán pre jednotlivé segmenty 
  5. Individuálna veľkosť brán 
  6. Výroba najväčších brán na trhu so zvýšenou odolnosťou proti vetru 
  7. Dokonalé tesnenie brán
  8. Splnenie individuálnych požiadaviek pre každý výrobný priestor
  9. Výroba brán priamo v Českej republike 
  10. Spoľahlivá prevádzka pri počte až 250 tisíc otváracích cyklov za rok
  11. Vlastný servis zaisťovaný priamo pracovníkmi EFAFLEXu
  12. Výroba väčšiny náhradných dielov do 24 hodín